Avondklok | Zondag met Lubach (S13)

We hebben nog steeds een avondklok. Er is afgelopen week veel gebeurd, maar eigenlijk weinig veranderd.
Dit is het dertiende seizoen van Zondag met Lubach. Serie rond de Tweede Kamerverkiezingen 2021. Zeven dagen nieuws in 30 minuten, satirisch geremixt door Arjen Lubach. Vanachter een desk. In een pak. Op een stoel. Laatste seizoen. Zo goed als nieuws. #ZondagMetLubach zie je iedere week om 21.15 uur op #NPO3 en NLpush. #ZML
Deze video komt uit uitzending 3 van seizoen 13 van Zondag met Lubach. Kijk hier de hele aflevering: www.npo3.nl/zondag-met-lubach/21-02-2021/VPWON_1328963
www.vpro.nl/zml

Reacties

 1. Peter SJ

  Peter SJ2 dagen geleden

  ik heb een vraag,hoe kan dat??In most tolerant country in Europe possibly most tolerant in whole World,somebody is making curef???How U going to explained that this most tolerant country after 21:00 is turning to police state???After 21:00 freedom and tolerance is over..

 2. asioe kiou

  asioe kiou2 dagen geleden

  en heeft het al effect?😂

 3. Christiaan Noot

  Christiaan Noot2 dagen geleden

  Beetje mild naar een regering die zonder enige bewijsvoering doet waar die zin in heeft Lubach....

 4. the_ W

  the_ W3 dagen geleden

  kritiek op Willem Engel is goed mogelijk. maar Lubach komt niet verder dan over zijn uiterlijk te praten. typisch links, denkt men nou echt dat dat argumenten zijn?

 5. Iris DP

  Iris DP4 dagen geleden

  Heerlijk

 6. asioe kiou

  asioe kiou2 dagen geleden

  Nederlander.

 7. Henry Bergman

  Henry Bergman4 dagen geleden

  En dat moeten we dan van deze extreem linkse Lubach met zijn eeuwige "geestige"voorspelbare woordgrapjes met zijn moffenkop en Wehrmacht soldaten kapsel waarderen ?.Ik ben blij me te herinneren dat ik hem van meet af aan irritant vond en niet vertrouwde .

 8. dcoog anml

  dcoog anml4 dagen geleden

  die nietig verklaard is. Dat geld natuurlijk niet voor degenen die nu een boete krijgen

 9. Tijs Grasman

  Tijs Grasman5 dagen geleden

  Wow Lubach wordt echt steeds slechter :( en politiek correcter. Super jammer... Ik haak af. Heb erg genoten van de eerdere seizoenen

 10. KenKerNooBs

  KenKerNooBs5 dagen geleden

  Lekker kritische linkse kenker billenkruiperd

 11. Amber S.

  Amber S.5 dagen geleden

  die man heet niet voor niets Rob Trip, he is tripping

 12. Leon

  Leon4 dagen geleden

  Wat ben jij een zielig figuur. Het NOS Journaal probeert zo objectief mogelijk te zijn.

 13. Partovi Mehdi

  Partovi Mehdi5 dagen geleden

  Het wordt wel steeds minder. Minder kritisch, scherp en grappig. Jammer 😀

 14. dcoog anml

  dcoog anml4 dagen geleden

  Ik ga stuk om dat stuk met Tex🤣🤣 correspondent lange zinnen hahha

 15. Didier Capello

  Didier Capello5 dagen geleden

  De rechter was het dus niet oneens met de avondklok maar alleen tegen de juridische constructie? Onzin. Hij heeft wel degelijk kritiek gehad op de inhoud. Er was geen rekening gehouden met de effecten van de gelijktijdig ingestelde een-persoon-bezoek-regeling waardoor de avondklok effecten niet getoetst kon worden. De voorzieningenrechter vond dat slordig. Gelukkig hebben de oppositiepartijen wel op beide punten gehamerd tot aan de mea culpa van Grapperhaus. Zelfs kartelpartijen GroenLinks en PvdA hadden forse kritiek op zowel inhoud als constructie. Helaas hebben ze zich verder in het tweede kamer debat voor de spoedwet-avondklok "door hun partijleden over weten te halen".

 16. nieooj gotoy

  nieooj gotoy5 dagen geleden

  buitenlucht kan straks de hele dag illegaal worden wanneer ons demissionaire kabinet dat nodig acht.

 17. Henry Bergman

  Henry Bergman6 dagen geleden

  Volgens mij ben jij de proleet Lubach.Wat denk je eigenlijk dat jij werkelijk bent in de handen van de NPO..?

 18. rs68dt9 kn1qr

  rs68dt9 kn1qr6 dagen geleden

  Verwerpelijk en triest dat je Willem Engel wegframed als een no-body, Lubach. Je hebt je net als Youp van t Hek verlaagd tot hof-entertainer (of hofnar) van onze staat. Je bent een fan kwijt, heel jammer. Ik ga nooit meer naar je programma;s kijken.

 19. Henry Bergman

  Henry Bergman3 dagen geleden

  ​@Leon En wederom de brave volgzame napratende Leon die anderen verwijt naprater te zijn .Nu dan met je wederom zo originele term boze witte man waarmee je er nogal naast zit maar wel een heel grappige poging van je hoor maar hoe verzin je het ? Dat nog los van je kennelijk in jouw visie acceptabele racistische basis ineens over huidskleur te beginnen ..Maak je je boos ,boze witte guttmensch man ?.Blijf maar braaf de NPO volgen en napraten dan zit je in jouw beleving vast wel goed. Ga je me ook nog vertellen welke politieke voorkeur ik zou hebben met je gebazel over walg en griezelclub D66 en CU ?.Knap hoor hoe je jezelf zo klem weet te zwetsen in slechts een paar zinnen ..... Bye bye

 20. Leon

  Leon3 dagen geleden

  @Henry Bergman Beste Henri, ben jij nou een typisch voorbeeld van de boze witte man? Ik kan deels met je meevoelen want ik maak me ook boos over hoe het er tegenwoordig in Nederland aan toe gaat. Tegelijk snap ik je niet helemaal. Je hebt het over hoogwaardige arrogantie en betutteling van links. Maar links bepaalt het beleid helemaal niet, dat doet rechts wat dat zit in de regering. Nou goed, D66 en CU zijn lichtelijk progressief maar in jouw ogen vast betrouwbaar. Beticht je er mij nu van om een linkse extremist en een geitenwollen sok te zijn? Dat is jammer want dat ben ik niet. Ik heb vertrouwen in de NPO, waar men meestal in het centrum of iets links van het midden staat, met uitzondering van WNL natuurlijk maar zij doen ook hun best. Mag ik je nog wel even een cursus Nederlands aanraden?

 21. Henry Bergman

  Henry Bergman4 dagen geleden

  @Leon Ja , van dat dommer worden ben jij een goed voorbeeld bezien je reactie .Vergeet vooral ook niet de hoogwaardige arrogantie en betutteling van links niet te benoemen Met kruipers zoals Klaver .Asher of de lachwekkende Ploumen en een propaganda kanaal als de NPO .Wees er maar trots op zou ik zeggen want links en authentiek .Je bekritiseert het domme napraten en gebruikt dan zelf de termen wappies en extreem rechts ?Toegegeven , een kundige uitbeelding van zo'n typisch napratend extreem linkse extremist en hypocriete geitenwollen sok om in jou terminologie te blijven anders begrijp je het niet want immers links en intelligentie .............

 22. Leon

  Leon4 dagen geleden

  Ik ben nooit een fan van Lubach geweest omdat hij zich altijd populair maakt ten koste van anderen. Dat hij zich kritisch opstelt tegenover de malle complotdenkers is dan wel weer te prijzen. Altijd dat gejank van extreem-rechtse wappies over de NPO als staatsomroep: verdiep je eens echt in hoe Nederland in elkaar zit. Lees de krant, lees boeken, ga studeren, in plaats van elkaar na te praten op grond van dunne facebookberichtjes. Nederland wordt steeds dommer. Jammer!

 23. Henry Bergman

  Henry Bergman6 dagen geleden

  Ja het zegt veel over wat L..Lbak eigenlijk is zo braaf quasi gedurfd is het een helemaal niets .

 24. soniyu ziuy

  soniyu ziuy6 dagen geleden

  Rob be trippin'

 25. nieooj gotoy

  nieooj gotoy5 dagen geleden

  Je mist het publiek, om je MOET lachen ja. Kom je er nu eindelijk achter dat je niet grappig bent...

 26. The freedom factory

  The freedom factory6 dagen geleden

  Je kunt die man van viruswaarheid afkraken... en graag die avondklok in stand willen houden.. that's fine, maar ik denk dat hij en z'n jurist wel hebben aangetoond dat onze zogenaamde rechtsstaat dus gewoon een beetje cermonieël vertoon is wat nergens meer over gaat, als behalve een demissionair kabinet in staat stellen meer gezag naar zich toe te harken, en 0 verantwoording nog hoeft af te leggen... welkom in een dictatuur !

 27. Jose Ortiz

  Jose Ortiz6 dagen geleden

  Op het nieuws vertellen ze dat de meerderheid niet in de avond klok gelooft maar zich wel er aan houdt. Ik zeg ja logisch want anders krijg je een boete. Wanneer er Niet met een boete wordt gedreigd dan houd zeker wel de meerderheid er niet aan. Ik zeker niet.

 28. J C

  J C6 dagen geleden

  Zojuist heeft het hof geoordeeld dat er niets mis was met de spoedwet. Dreadlock wappie moet 's avonds weer naar binnen..

 29. lukloek

  lukloek6 dagen geleden

  Dit noemen we neppe oppositie. Non-discussie over onzinnigheden terwijl we voor de zoveelste week zonder enig bewijs van noodzaak worden opgesloten. En dan zijn de jongens van viruswaarheid de feitenvrije terroristen, of wat deze gast ook allemaal uitkraamt om grappig te worden gevonden. Het zal vast hilarisch zijn voor de doorsnee Nederlander.

 30. CatwomanCelia

  CatwomanCelia6 dagen geleden

  Rob be trippin'

 31. Eternal Void

  Eternal Void7 dagen geleden

  "de opschorting waar door het kabinet om was gevraagd, om ongedaan te maken wat de rechter dus eerder vandaag zei, dat de avondklok van de baan zou zijn is toegewezen, wil niet zeggen dat er niet alsnog over wordt gesproken straks, in het hof, voor en tegen" xD

 32. Soinas Doyi

  Soinas Doyi6 dagen geleden

  Achterbaks meelopertje

 33. bssni touir

  bssni touir7 dagen geleden

  Ik ga stuk om dat stuk met Tex🤣🤣 correspondent lange zinnen hahha

 34. Soinas Doyi

  Soinas Doyi6 dagen geleden

  Altijd weer die avondklok! Avondklok, zo lek: het zou verboden moeten worden.

 35. foopyu nooui

  foopyu nooui7 dagen geleden

  Ik ga stuk om dat stuk met Tex🤣🤣 correspondent lange zinnen hahha

 36. bssni touir

  bssni touir6 dagen geleden

  Arjan, wat moet ik denken van hoe snel de regering opeens kan handelen als hun ideeën niet uitkomen?

 37. Soinas Doyi

  Soinas Doyi7 dagen geleden

  Ik ga stuk om dat stuk met Tex🤣🤣 correspondent lange zinnen hahha

 38. bssni touir

  bssni touir6 dagen geleden

  Achterbaks meelopertje

 39. Joris De Laat

  Joris De Laat7 dagen geleden

  De baas van Lubach is de partner van Ollongren.

 40. Pano van Roseel

  Pano van Roseel7 dagen geleden

  Verschrikkelijk programma....🤮

 41. bssni touir

  bssni touir7 dagen geleden

  buitenlucht kan straks de hele dag illegaal worden wanneer ons demissionaire kabinet dat nodig acht.

 42. Bellefleur

  Bellefleur7 dagen geleden

  Waarschuwing voor je de comments in duikt, veel domme reacties over hoe “Lubach te links is geworden”.

 43. Henry Bergman

  Henry Bergman6 dagen geleden

  Nee hoor ,het is net zo,n linkse kruiper als jij wellicht ook bent. Braaf volgzaam en irritant

 44. margine short

  margine short7 dagen geleden

  Lubach is niet rechts en is niet links. Lubach is gek

 45. Carla De Waal

  Carla De Waal8 dagen geleden

  Sukkel

 46. Soinas Doyi

  Soinas Doyi7 dagen geleden

  Links gelul

 47. Bram Renes

  Bram Renes8 dagen geleden

  Tex de Wit: de Bram Krikke zonder snor

 48. foopyu nooui

  foopyu nooui7 dagen geleden

  Beetje flauw hoor...

 49. sam 93

  sam 938 dagen geleden

  Je mist het publiek, om je MOET lachen ja. Kom je er nu eindelijk achter dat je niet grappig bent...

 50. topneorej

  topneorej8 dagen geleden

  Bedroevend.

 51. Vajrapani X

  Vajrapani X8 dagen geleden

  Ik hoop dat ze de avondklok verlengen van tot 2121. Het moet maar eens afgelopen zijn met al die onverdiende vrijheden. Dat was voor onze grootouders maar die zijn nu allemaal dood dus nu zijn wij aan de beurt om vrijheid te 'verdienen'.

 52. Chris

  Chris8 dagen geleden

  Dreadlocks "cultural appropriation" noemen is het domste dat ik ooit op dit programma gehoord heb. En ik heb net dat liedje over die trucker gehoord.

 53. Ieman alsaadi

  Ieman alsaadi8 dagen geleden

  شكرا

 54. Joann Smit

  Joann Smit8 dagen geleden

  Je zou bijna nationale referenda gaan missen... Eentje over de avondklok is zo'n slecht idee nog niet

 55. soniyu ziuy

  soniyu ziuy8 dagen geleden

  Ik vind het wel verfrissend om op NLpush een kanaal te vinden dat grappiger is dan de comments.

 56. Snoep Animatie

  Snoep Animatie8 dagen geleden

  Altijd weer die avondklok! Avondklok, zo lek: het zou verboden moeten worden.

 57. Remco Lankester

  Remco Lankester8 dagen geleden

  Achterbaks meelopertje

 58. The Truth is De Waarheid

  The Truth is De Waarheid8 dagen geleden

  Arjan, wat moet ik denken van hoe snel de regering opeens kan handelen als hun ideeën niet uitkomen?

 59. mijuo roui

  mijuo roui8 dagen geleden

  buitenlucht kan straks de hele dag illegaal worden wanneer ons demissionaire kabinet dat nodig acht.

 60. Matthé Uijttewaal

  Matthé Uijttewaal8 dagen geleden

  Beetje flauw hoor...

 61. Trap 4 Days

  Trap 4 Days8 dagen geleden

  Links gelul

 62. dave van beers

  dave van beers8 dagen geleden

  Virus waanzin toch? Volgens de rechter

 63. HJ Dijksterhuis

  HJ Dijksterhuis8 dagen geleden

  Lekker kritiekloos. Slappe hap Lubach. De eerste avondklok is dus NIET rechtsgeldig. Wat gebeurt er met de boetes? En kan iemand mij uitleggen waarom deze video 20x meer likes heeft dan dislikes? Zie de andere commments.

 64. mijuo roui

  mijuo roui8 dagen geleden

  2:47 Vandaag is mijn broek uit

 65. Esther *

  Esther *8 dagen geleden

  Knettergek word ik van die stem van hem.

 66. anonjan82

  anonjan828 dagen geleden

  Lubach is een typisch NPO mannetje. Lekker een beetje de bange meerderheid naar de mond praten. De man is een meester in het kritisch lijken en ondertussen vooral met de macht meelullen.

 67. chding zuure

  chding zuure8 dagen geleden

  Jengel-twoggie*. * Third World Groupie

 68. thommie busch

  thommie busch8 dagen geleden

  Kut Willem engel

 69. jos molen

  jos molen8 dagen geleden

  das raar virus waarheid heeft een probleem met de regering en als rutte zijn mondklep heeft arjan zijn woordjes wel weer klaar staan. Hoe is het om de mondstuk van een facistische leider te zijn arjan "soyboy" lubach?

 70. Alberto Stegeman

  Alberto Stegeman8 dagen geleden

  ik mis ferry mingelen in deze barre linkse en rechtse spectrum tijden

 71. Alberto Stegeman

  Alberto Stegeman7 dagen geleden

  @chding zuure rasta pasta linkse rasta pasta links vara vpro gekte maluku che gevara tutu, robbeneiland etc

 72. chding zuure

  chding zuure8 dagen geleden

  Overal een mening over, maar hierover alleen over het kapsel van Willem Engel...

 73. LimbDee

  LimbDee8 dagen geleden

  Ik vind het wel verfrissend om op NLpush een kanaal te vinden dat grappiger is dan de comments.

 74. Stan Vreuls

  Stan Vreuls9 dagen geleden

  😨😨Begrijp ik nou goed dat mensen met een andere mening ineens wordt verweten dat het "terroristen" zijn? Mijn vorige reactie is verwijderd omdat ik Arjen een "laffe hond" noem, dus dat zal ik nu niet meer doen. Wel goed om te weten dat er flink gecensureerd wordt in de comments.

 75. Remedy R

  Remedy R8 dagen geleden

  Dit is nog maar mild. Zoek en je zult vinden.

 76. gert-jan Weijers

  gert-jan Weijers9 dagen geleden

  Ik wist altijd al dat je een deuger was maar dat je zo’n “deuger” was had ik nooit verwacht. Je neemt wel zeer stellig stelling tegen mensen die kritisch over het coronabeleid denken neemt.

 77. Jaap Bleekveld

  Jaap Bleekveld9 dagen geleden

  Wordt het niet tijd dat je die Lange arm van China nog eens bespreekt, Met het Communisme?

 78. Dragons & Pigs

  Dragons & Pigs9 dagen geleden

  Voorstel: Maatregelen niet verplichten. Maar voor mensen die zich niet vrijwillig aan de maatregelen willen houden de noodzakelijke zorg ontzeggen bij een eventuele besmetting.

 79. connected online

  connected online9 dagen geleden

  Avondklok afschaffen, de maatregelen zijn niet in verhouding. Middel is erger dan de kwaal:

 80. kajieffa8

  kajieffa89 dagen geleden

  Wat een sukkel het gaat ook om jouw vrijheid 🤦🏾‍♂️

 81. bilisha coli

  bilisha coli9 dagen geleden

  2:47 Vandaag is mijn broek uit

 82. Ali Bombari

  Ali Bombari9 dagen geleden

  En straks weer met zn allen op Rutte stemmen 🙄

 83. ricardo van den berg

  ricardo van den berg9 dagen geleden

  Ik denk dat het dan Text de witt moet worden ahahah

 84. Trudy de bakker

  Trudy de bakker9 dagen geleden

  Irritante msmgast brrrrrrrr

 85. Anna Steinbrecher

  Anna Steinbrecher9 dagen geleden

  Met alle respekt maar kijk eens naar je eigen kapsel...

 86. bilisha coli

  bilisha coli9 dagen geleden

  misdadig slechte en doorzichtige pro-regerings 'humor' nice job man

 87. Zonder Naam

  Zonder Naam9 dagen geleden

  Het lachen zal vergaan!!! Nog even mensen dan zullen jullie de humor hier ook niet meer van inzien!! De wolf zal zich stapsgewijs openbaren!!

 88. Uniscorn Chantal

  Uniscorn Chantal9 dagen geleden

  Witte mensen met dreadlocks zijn altijd 100% wappie.

 89. vpmvda

  vpmvda7 dagen geleden

  Alles en iedereen over een kam scheren. Lekker praktisch als je iedereen in een hokje kan stoppen. Vooral de benoeming van de huidskleur vind ik hier heel sterk. De geschiedenis heeft ons namelijk laten zien dat dat heel goed is voor de beschaving en ons sterker maakt als samenleving. Voor mij zijn Unicorns dan ook wel de wezens om te volgen en mij door te laten inspireren. (Yes, dit alles is 100% sarcastisch)

 90. Merijn van esch

  Merijn van esch7 dagen geleden

  Als wit mens met dreadlocks zijnde moet ik het met je eens zijn. Echter uit zich dat bij mij niet in dit soort onzin 😆

 91. Jarno Hoogland

  Jarno Hoogland8 dagen geleden

  hihihahaha echt grappig

 92. Benny Beusenberg

  Benny Beusenberg9 dagen geleden

  Overal een mening over, maar hierover alleen over het kapsel van Willem Engel...

 93. Debbie V

  Debbie V9 dagen geleden

  Lubach de huissnol van d666!

 94. butterfly cloud

  butterfly cloud9 dagen geleden

  Wappie!

 95. The Rookie Mistake

  The Rookie Mistake9 dagen geleden

  Logisch deze framing van Arjen. Zijn producer is de vriend van minister ollongron! Wiens brood men eet wiens mond men spreekt. Ze gaan er aan voorbij dat een rechter een uitspraak heeft gedaan en dat Rutte daar niet mee akkoord gaat en binnen 4 uur een nieuw spoedzitting heeft geclaimd met een andere uitslag. Nieuwe rechter Tan is ook vriendinnetje van V Dissel

 96. The Rookie Mistake

  The Rookie Mistake9 dagen geleden

  Avondklok is nergens op gebaseerd. Hugo de jonge kon niet verklaren hoeveel % reductie in besmettingen het zou geven

 97. Wu Wei

  Wu Wei9 dagen geleden

  Aldus sprak Arjan Lubach in opdracht van Kasja Ollongren. Ik vind een satire gemaakt door de regering tegen alle oppositie nog steeds een beetje raar. Verkeerdom of zo. ... ?

 98. butterfly cloud

  butterfly cloud8 dagen geleden

  @Wu Wei als het niet Trump is, is het vast Poetin. Crowdfunding is vast opgezet om geld van Trump of Poetin wit te wassen.

 99. Wu Wei

  Wu Wei8 dagen geleden

  ​@butterfly cloud Het grote geld zit niet bij Trump hoor. Heel klein visje in een vijver vol haaien. Baudet financiert door crowdfunding. Engel en Jenssen weet ik niet. Maar het is zeker geen Trump. Waarom denk je dat Trump gek is?

 100. butterfly cloud

  butterfly cloud9 dagen geleden

  Jensen, Willem Engel, Baudet worden gefinancierd door de gek Trump. En triste is dat Trump meer geld heeft dan alle D66'ers bij elkaar.

 101. Roland McLovin'

  Roland McLovin'9 dagen geleden

  jammer dat lubach niks over gezegd had dat überhaupt de avondklok een idioot idee is en dat iedereen moet kritiekloos doen wat regering wilt. een spoed wet? hoe kan dat??? lubach stop dansen voor muziek van regering en geef es een eigen mening. wordt es wakker.

 102. butterfly cloud

  butterfly cloud8 dagen geleden

  @Roland McLovin' Kunt u garanderen dat zonder maatregelen niet nog meer ellende was veroorzaakt?

 103. Roland McLovin'

  Roland McLovin'8 dagen geleden

  @butterfly cloud lees nogmaals , maar dan met begrip. dankzij jullie propaganda zijn duizenden bedrijven kapot, mensen met depresie, mensen die echte ziektes hebben zoals kanker, kunnen niet op tijd worden behandeld. mensen, die zelfmoord plegen, mensen met depressie. Hoe zou je voelen als je 30 jaar ergens voor werkt en ineens word alles van je afgepakt. geen omzet, geen klanten, geen werk.

 104. butterfly cloud

  butterfly cloud9 dagen geleden

  U vindt vooral jammer dat ZML niet 1 op 1 uw mening kondigt.

 105. Jari Bijma

  Jari Bijma9 dagen geleden

  1:28 inderdaad erg laf. Hem vergelijken met een terrorist. Die Lubach spoort zelf ook niet, maar dat maakt hem nog geen terrorist.

 106. Jell0zz

  Jell0zz9 dagen geleden

  Bos Cultural-Appropriation op z'n hoofd? OK. SJW Arjen kalm aan maar hoor. Wat had je gezegd als ie kaal was geweest? Die skinhead? Wat speel je het op de man in plaats van op de inhoud van zijn betoog.. Treurig.

 107. Raymond Doetjes

  Raymond Doetjes9 dagen geleden

  Geregeerd door absolute debielen en achterbakse corrupte honden!

 108. Jell0zz

  Jell0zz9 dagen geleden

  Avondklok is kansloos, bijna net zo kansloos als er tegen rellen of als agent met een waterkanon iemand tegen een stalen constructie aan smijten. Edit: Omdat ze niet doelmatig & niet proportioneel is, niet in mijn ogen en niet in die van de lagere rechter. Daarna is daar naar mijn weten niet eens meer over gediscussieerd.

 109. Arthur

  Arthur9 dagen geleden

  We kunnen niet anders doen dan stemmen op FVD dan komt er pas verandering Weg met Rutte!

 110. De Haan van Facebook

  De Haan van Facebook9 dagen geleden

  misdadig slechte en doorzichtige pro-regerings 'humor' nice job man

 111. Bart Van Riel

  Bart Van Riel9 dagen geleden

  Want de IC bezetting is een derde van wat het maximaal mag zijn dus moeten de economie en vrijheden kapot gemaakt worden

 112. Peter Van den Berg

  Peter Van den Berg9 dagen geleden

  Ja. En als je die dag om 20:00 in slaap was gevallen dacht jij dat de avondklok nog steeds opgeheven was.

 113. Herman Koopman

  Herman Koopman9 dagen geleden

  Arjen's producer Irene vd Brekel is de vrouw van Ollongren.

 114. butterfly cloud

  butterfly cloud9 dagen geleden

  Jensen, Willem Engel, Baudet worden gefinancierd door de gek Trump. En triste is dat Trump meer geld heeft dan alle D66'ers bij elkaar.

 115. SocialHostage

  SocialHostage9 dagen geleden

  Geen graantje kritiek op de avondklok! 88% bleek tegen via een NPO poll!

 116. Tristan Leusden

  Tristan Leusden8 dagen geleden

  @SaffronCake s true

 117. SaffronCake s

  SaffronCake s8 dagen geleden

  @Tristan Leusden de waarheid is er. Alleen willen de meeste het niet zien of horen. En krijg je meteen lebel gekie en zo

 118. Tristan Leusden

  Tristan Leusden8 dagen geleden

  @SaffronCake s precies, dat houden ze gewoon bewust achter omdat als de waarheid naar buiten komt ze door de mand vallen. En met die peilingen ben ik wel benieuwd naar hoeveel en wat de leefdtijdsgroepen zijn van al die mensen. 3 kwart van de voorstemmers zullen waarschijnlijk tussen de 45/70 jaar zijn die avonds toch niet buiten komen en niks mee van doen hebben. En de tegenstemmers weten niet eens van de peiling of wordt ze niks gevraagd.

 119. SaffronCake s

  SaffronCake s8 dagen geleden

  @Tristan Leusden ja 2000 op een bevolking van 17 miljoen. Ik wil weten wat heel Nederland denkt. Niet een zielig percentage van 2k

 120. Tristan Leusden

  Tristan Leusden8 dagen geleden

  Inderdaad. Maar helaas waren er 80% die er voor waren volgens de 2000 ondervraagden van Hart van Nederland op sbs.

 121. Alex Bicker

  Alex Bicker9 dagen geleden

  Hahah de zinnen 🤣

 122. Herman Koopman

  Herman Koopman9 dagen geleden

  Die arjen lijkt wel jaloers te zijn op willem engel... En wat is z'n probleem met dreadlocks? Alsof ie zelf zo'n mooi kapsel heeft...

 123. AM

  AM9 dagen geleden

  Na dit filmpje weet ik t zeker. Deze mensen in de media zijn verplicht om het eens te zijn met al die maatregelen. Het kan niet zo zijn dat zij toevallig allemaal zo blind geloven in de staat.

 124. Herman Koopman

  Herman Koopman9 dagen geleden

  Arjen's producer Irene vd Brekel is de vrouw van Ollongren.

 125. BurtonVII

  BurtonVII9 dagen geleden

  Beter waardig ontslag genomen,.. LuBark

 126. Johar Boonman

  Johar Boonman9 dagen geleden

  Tot 4:18 dacht vond ik dit een goede, objectieve video. Toen bleek toch weer dat Arjen een hekel heeft aan mensen en een voorliefde voor overheidsbelangen. Gaan je views omlaag als mensen weer naar buiten mogen of wil je gewoon graag een spuit in je gezonde lichaam?

 127. S

  S9 dagen geleden

  Kneusje

 128. K.I.P. TV

  K.I.P. TV9 dagen geleden

  wat valt er te lachen om een avondklok? wat valt er te lachen om de benarde situatie waarin veel mensen zich nu bevinden? Wat valt er überhaupt nog te lachen? we gaan een tijd in waar niet veel meer gelachen kan worden, veel mensen zien dat nog niet in. Ik ga nog even wat geld bijdrukken.

 129. K.I.P. TV

  K.I.P. TV8 dagen geleden

  @Boudewijn J.M. Kegels duurt nog wel ff hoor:-)

 130. Boudewijn J.M. Kegels

  Boudewijn J.M. Kegels9 dagen geleden

  Als je klaar bent , meld je je dan even?

 131. Casius price

  Casius price9 dagen geleden

  Ik vond je vroeger goed maar tegenwoordig ben je gewoon een hielenlikkertje van de staat geworden. Alleen al het feit dat je hier geen kritisch woord over te zeggen had

 132. Dominic Kos

  Dominic Kos9 dagen geleden

  Dit is ook gewoon de staatshofnar

 133. Okidoki

  Okidoki9 dagen geleden

  De rechter zei onder andere ook dat het kabinet de avondklok niet voldoende onderbouwd had. Dus naast het juridische gerommel, (niet voor het eerst onder Rutte) nog een uitstekende reden waarom een rechter correctief kon handelen. Kun jij Willem Engel wel uitschelden voor proleet, maar dat doet niets af aan de uitspraak. Verder heeft een rechter geen mening - hij spreekt recht. Tenminste, als het goed is. Dus jouw aanname dat de rechter het eventueel prima zou vinden, die avondklok, slaat ook nergens op. Dan lijkt dus de rechtspraak nog intact na die uitspraak.. Maar nee! Het demissionaire kabinet frommelt er snel een of andere spoedwet doorheen in 3 !!!!!! dagen. Daar zou de kritische noot best over mogen gaan! Dit zou niet misstaan in dictaturen of regiems waar we allemaal kritiek op hebben: Hup, we schuiven even snel een rechterlijke uitspraak opzij.

 134. Okidoki

  Okidoki7 dagen geleden

  @Fermitu Poupon Verlicht mij oh groot talenwonder! Ik zag inderdaad een domme "zij" staan en die veranderd in "zei". Nog meer fouten die "tergend" zijn? Jammer van je laatste alinea, daar gooi je weer een mening in net als Lubach, die juist je onderbouwing minder glans geeft.

 135. Fermitu Poupon

  Fermitu Poupon7 dagen geleden

  Even je tergend slechte spelling daar gelaten. Je mist dus het hele punt van wat er gebeurd is. De eerste avondklok was inderdaad niet volgens de correcte procedure ingevoerd, daar heeft de rechter dus terecht een streep door getrokken. Toen is er direct beroep ingediend, dat op verzoek van Viruswaanzin is uitgesteld, waarna een andere rechter heeft besloten dat het belang van de volksgezondheid dusdanig zwaar weegt dat de uitvoering van het de eerste uitspraak moest wachten tot het beroep gediend had. Dit gebeurt wekelijks in de rechtbank en dat is maar goed ook want het scheelt een boel onduidelijkheid. Nu heeft het kabinet een nieuwe spoedwet gemaakt en door de kamers gejast in recordtempo, met een nieuwe avondklok die staatsrechtelijk gezien dus wel correct tot stand is gekomen. Deze avondklok is dus gewoon geldig en dit is ook niet waar de rechtzaak om gaat. Alles wat nu eigenlijk nog uit het hoger beroep kan komen is een vonnis dat alle boetes die zijn uitgeschreven onder de eerste avondklok moeten worden teruggedraaid. Er is dus geen gerechtelijke uitspraak opzij geschoven en de avondklok zoals die er nu is, is weldegelijk geldig. Oja en Willem Engel is zeker een proleet. Zoon van de Krottenkoning van Rotterdam. Dat ze gezellig naar de camping gaan.

 136. Boudewijn J.M. Kegels

  Boudewijn J.M. Kegels9 dagen geleden

  Inderdaad. Waar is de trías política gebleven? Maar goed ik heb hierover ook alleen maar de klok horen luiden.

 137. bubblewrapped

  bubblewrapped9 dagen geleden

  Ik vond het vooral komisch hoe al die wappies "de vrijheid" gingen vieren en deden alsof het eerste oordeel van de rechter grondwettelijk was, maar het tweede oordeel niet. De wappies snappen ook gewoon niet dat de uitspraak van de rechter helemaal niet over de avondklok ging en doen dus alsof een rechter heeft gezegd dat de avondklok fout is.

 138. Daniel Music

  Daniel Music9 dagen geleden

  Ze durven ook niet eens meer echte kritiek op de overheid te hebben. Van t concept Satire is weinig over.

 139. Jc Vastgoed

  Jc Vastgoed9 dagen geleden

  Een robot in de woestijn van Nevada is geen mars.

 140. Jc Vastgoed

  Jc Vastgoed8 dagen geleden

  @Drone video's dat jij extreem lage iq bent en eigenlijk naar een kamp moet.

 141. Drone video's

  Drone video's8 dagen geleden

  En wat wil je hiermee zeggen?

 142. Global Progressive House

  Global Progressive House9 dagen geleden

  Waarom stopt de show Zondag met Lubach?!!!

 143. Siebe Adema

  Siebe Adema9 dagen geleden

  De rechter heeft inderdaad (zoals Lubach keurig aangaf) primair de vordering van Viruswaarheid toegewezen vanwege schending van het verbod van détournement de pouvoir (vertaling = machtsmisbruik). De regering heeft volgens de rechter een besluit genomen op grond van een bevoegdheid die niet voor dat doel is verleend, zie art. 3:3 Awb voor de definitie hiervan (regering valt echter niet onder de Awb, maar heeft zich wel te houden aan algemene rechtsbeginselen die zijn verwoord in o.a. de Awb). De rechter is verder ook inhoudelijk ingegaan op de regeling van de avondklok. Zij heeft daarbij geconstateerd dat er niet is voldaan aan de eisen van de proportionaliteit (staat niet in verhouding tot de gemaakte schade + effectiviteit is niet te staven met objectieve feiten) en de subsidiariteit (andere maatregelen/advies, waren mogelijk). De rechter wees de vordering dus ook op inhoudelijke gronden toe. Lubach heeft dus niet goed gekeken naar de uitspraak van de rechter nu hij zegt dat de rechter het niet per se oneens was met de avondklok an sich. De avondklok is dus volgens de voorzieningenrechter gebrekkig aan alle kanten: 1) niet legitiem, 2) niet proportioneel en 3) niet noodzakelijk. Ik hoop daadwerkelijk dat dit een fout is die de redactie zal herstellen. DE RECHTER WAS DUS OOK TEGEN DE AVONDKLOK voor de duidelijkheid.

 144. M de Jong

  M de Jong9 dagen geleden

  Hoop dat die avondklok permanent in de wet blijft. Ook als we straks allemaal gevaccineerd zijn, kan het virus altijd muteren. Meeste mensen hebben 's avonds toch niks buiten te zoeken. Vind het ook een schande dat Nederland niet zoals Spanje, mondkapjes verplichting op straat heeft. Zou ook voor de zekerheid een afstand van 2 meter, bij de wet vastgelegd willen hebben.

 145. M. vdW.

  M. vdW.9 dagen geleden

  0:33 het programma van deze robot loopt vast

 146. Tarik trading

  Tarik trading9 dagen geleden

  jammer dat lubach steeds meer een overheidspop aan het worden is

 147. Kenneth

  Kenneth9 dagen geleden

  Willem Jengel

 148. Strange experiments

  Strange experiments9 dagen geleden

  Blij dagdienst het laatste seizoen is vond het altijd leuk maar dit seizoen is echt helemaal ...

 149. Heisenberg Migos

  Heisenberg Migos9 dagen geleden

  Arjen je mag de ergste ziektes krijgen. Als t maar geen corona is. Dat is op het moment een van de veiligste virussen. Incest volk niet meer niet minder.